Cashan Forum
Cashan Forum'a Hoş Geldiniz.

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız kayıt olarak aramıza katılabilirsiniz...

İlk izlenimler :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

İlk izlenimler :)

Mesaj tarafından ciLan878 Bir Cuma Ara. 23, 2011 5:13 pm

Ne derseniz deyin ama ben bu "Windows" u sevmedim. Ama güzel yanları da yok değil...

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alt="" />

Evet öncelikle tamamen değişmiş bir tema ile başlıyoruz. Tamamen sıfırlanmış ve yenilenmiş bir tema...
Bu arayüzü tasarımcıları "METRO" olarak adlandırıyorlar ve başlıyorlar ballandıra ballandıra anlatmaya... Ama konu öyle bir yerde düğümleniyor ki buna cevap yetiştirmekte herkes zorlanıyor. Bu arayüzde bir şeyler yapmak veya ayar değiştirmek biraz zor. Çok dolambaçlı yollardan geçmek gerekiyor. Bunun sebebi he şeyin küp veya dikdörtgenler halinde gözükmesi... Microsoft buna çözüm bulmaya binaen eski arayüzü kullanmamız için de çözüm üretmiş. Yani bundan şöyle bir şey anlıyoruz ki eski arayüze geçiş bir şekilde sağlanacak...

Özelliklerden bahsedelim biraz...
Öncelikle bu çiçeği burnunda işletim sistemi tam 8 saniyede açılıyor ve işlemeye başlıyor. Bu bize zaman açısından çok kazandırıcı bir özellik...
Windows 7'den daha hızlı diyen editörler var ama bunu 2 çekirdek bir işlemci ile denediğimizde Windows 7'ye çok yakın sonuçlar çıkarıyor.
Kopyalama işlemleri artık eskisi gibi küçük pencerede kalmayacak ve ayrıntısını gösterecek bir tuş bize kopyalama işleminin işlemciyi ne kadar kullandığını hızını ve zamanını gösterecek.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Microsoft'un yıllardır çözemediği bir sıkıntı hala daha devam ediyor... Kopyalama zamanları... Bunun üzerine Ceo "Ballmer" yapıştırıyor itirafı... "Yahu totomuzu dürtsünler ki yıllardır uğraşıyoruz ama şu zamanlamayı bir türlü çözemedik" Very Happy Ne yapalım artık o da işin cilvesi olsun...

Çokta başarılı bir sistem olacağa benzemiyor ama bakalım zaman ne gösterecek... Yeni bilgiler geldiğinde tekrar sizinle olmak dileğiyle

Esen kalın...

En son ciLan878 tarafından Cuma Ara. 23, 2011 5:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

ciLan878
Administratör
Administratör

Aşık
Yer: Gelibolu
Doğum tarihi: 05/10/94
İş/Hobiler: Öğrenci

Kullanıcı profilini gör

Geri: İlk izlenimler :)

Mesaj tarafından Admin Bir Cuma Ara. 23, 2011 5:14 pm

Bilgilendirme için sağol Sefa.

Balığımı Büyütmeme Yardımcı Olanlara Teşekkür Ediyorum = [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İnsanlar çok iyi ve onurlu olabilirler
ama cenazesine gelecek sayısı
havanın durumuna bağlıdır ...

"Küçükken Nasıldı ?" diye sordu Anneme :
"Küçükken Yaramazdı" dedi, Annem.
Tebessüm etti - "doğru mu ?" dedi, gözlerime bakarak ...
-Doğru ... Dedim ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini
"Küçükken Yaram azdı" ...

Admin
Administratör
Administratör

Mutlu
Yer: Keşan
Doğum tarihi: 07/08/94
İş/Hobiler: Öğrenci
Lakap: Cashan Koxp

Kullanıcı profilini gör

Geri: İlk izlenimler :)